Politica de confidențialitate

DECLARAŢIA DE PROTECŢIE A DATELOR

Ponpaon.ro va stoca datele precizate de Dvs. în mod exclusiv pentru executarea comenzii, confirmarea ulterioară a condiţiilor de comandă, respectiv pentru trimiterea de newslettere. Noi nu vom dezvălui datele Dvs. către terţi, cu excepţia cazului în care aceştia colaborează în calitate de subantreprenori în executarea comenzii, de ex. curierat, dar care nu au dreptul să utilizeze, să stocheze, respectiv să transmită persoanelor terţe în niciun fel datele furnizate de firma noastră. La procesarea datelor Dvs. noi acţionăm în conformitate cu prevederile legii referitoare la protecţia datelor personale şi publicitatea datelor de interes public.

DREPTUL DE PROPRIETATE ASUPRA INFORMAŢIILOR

Noi declarăm că Ponpaon.ro este proprietarul informaţiilor afişate pe paginile noastre. Conţinutul şi forma site-ului www.ponpaon.ro sunt protejate prin legi internaţionale. Este interzisă de asemenea vânzarea informaţiilor, articolelor care provin de la noi, modificarea acestora sub orice formă şi publicarea lor repetată. Ne rezervăm toate celelalte drepturi asupra materialului publicat, iar în caz de nevoie, le vom valorifica chiar şi pe cale judiciară.

În cazul celor care se înregistrează în magazinul nostru online, se consideră că au acceptat declaraţia noastră de protecţie a datelor şi sunt de acord cu aceasta.