FAQ

Întrebări-răspunsuri

PLASAREA COMENZII

Cumpărătorul are posibilitatea să selecteze, respectiv să comande din produsele magazinului. Dând click pe produsul selectat, cumpărătorul poate viziona prezentarea mai detaliată a acestuia. În cazul intenţiei de cumpărare, produsul dorit va fi plasat într-un coş virtual prin apăsarea butonului „Adăugă în coş”. Dând click pe butonul „Vezi coșul” al Coşului, cumpărătorul va putea vedea produsele plasate în coş, respectiv suma finală a facturii şi taxa de livrare.

Dacă aţi cumpărat deja din magazinul nostru, precizaţi adresa Dvs. de e-mail şi parola Dvs., indicate în cursul înregistrării anterioare. Dacă doriţi să vă înregistraţi ca şi nou cumpărător, vă rugăm să precizaţi datele Dvs. necesare pentru cumpărare, acestea fiind stocate de sistem, iar cu ocazia următoarei cumpărării, va fi nevoie doar să vă logaţi. În cazul cumpărării Fără înregistrare, precizaţi datele Dvs. de facturare şi de livrare.

Noi vă vom trimite o confirmare prin e-mail pentru fiecare comandă în parte. Acesta înseamnă că după plasarea comenzii veţi primi un e-mail automat despre primirea comenzii.

În cazurile motivate există posibilitatea modificării ulterioare a comenzii în ziua în care s-a plasat comanda și dacă cumpărătorul a semnalat acest lucru prin telefon.

Ponpaon.ro îşi rezervă dreptul de a modifica fără avertizare anterioară preţul, ambalajul, descrierea, materialul de prezentare al produsului.

Pentru orice întrebări, contactaţi-ne prin e-mail: info@ponpaon.ro

LIVRARE

Ponpaon.ro livrează produsele către cumpărători prin curierat door-to-door.

Asigurăm livrarea în ambalaj corespunzător.

În prezent livrăm doar pe teritoriul României.

Termenul de livrare este de 5-10 zile, în funcţie de data procesării comenzii. 5-10 nap attól függően, hogy mikor történt a rendelés feldolgozása.

Taxa de livrare este: 20,00 lei. 20,00 lej.

Se poate ridica de la sediul firmei: Miercurea Ciuc, Str Tudor Vladimirescu Nr. 11, judeţul Harghita.

 

PREȚURI

Preţurile sunt cele precizate în lista de preţuri, valabile în momentul plasării comenzii, afişate lângă produse pe site-ul magazinului online. Preţurile nu cuprind taxa de livrare.

 

PLATĂ

Magazinul nostru acceptă viramente bancare şi plata prin ramburs. În cazul celei din urmă, preţul total de cumpărare cât şi taxa de livrare vor fi achitate în numerar curierului la primirea coletului.

Pentru orice întrebări, contactaţi-ne prin e-mail: info@ponpaon.ro sau prin telefon: 0740-362.433

RENUNŢARE LA CUMPĂRARE

Aceste dispoziții se aplică conform OUG34/2014, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, "consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului."

Cheltuielile rezultate din retrimiterea mărfii vor fi suportate de către Cumpărător.

Este recomandabil să trimiteţi coletul sub forma de colet poștal simplu cu confirmare de primire.

Imediat după primirea mărfii returnate la adresa noastră / Str. Tudor Vladimirescu 11., Miercurea Ciuc, Judeţul Harghita /, dar cel mai târziu în termen de 30 de zile de la preluarea mărfii returnate, noi vă vom vira suma achitată. Plata se va efectua în contul indicat de client prin e-mail. Dacă coletul se pierde la poştă şi nu îl vom primi, noi nu vom avea posibilitatea să vă rambursăm preţul de cumpărare, de aceea vă rugăm păstrați dovada trimiterii coletului. Demersurile rezultate din pierderea coletului vor intra în sarcina Expeditorului. Nu vom avea însă posibilitatea să luăm în considerare dreptul la renunţare dacă produsul/produsele au fost vizibil utilizate, dacă sunt deteriorate.

LEGISLAŢIE APLICABILĂ

Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014 „va trebui sa suportați costul direct al returnării produselor.”

Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014 „sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.” Diminuarea valorii produsului se suportă de Dvs. Suma reprezentând diminuarea valorii produsului se va scădea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitării dreptului de retragere.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la momentul în care vânzătorul a acceptat comanda consumatorului sau de la încheierea contractului, conform OUG34/2014.

Formular retur

Un produs Ponpaon este garantat timp de 6 luni de la momentul achiziționării.

Dacă găsești defecte de material sau cusături pe produs, ai posibilitatea să-l returnezi și noi vom remedia această problemă sau vom înlocui produsul cu unul nou, în cazul necesar. Returnarea produsului defect la atelierul nostru este responsabilitatea cumpărătorului.

Produsul reparat sau înlocuit va fi trimis la adresa specificată de tine, pe cheltuiala noastră.

 Momentul achiziționării poate fi dovedit printr-un e-mail de notificare primit la momentul cumpărării, iar în cazul achizițiilor personale, printr-un bon de cumpărătură primit la momentul cumpărării.

Produsele achiziționate cu mai mult de 6 luni în urmă vor fi reparate contra cost. Tariful depinde de timpul necesar pentru reparare.

Încă ai întrebări? Contactează-ne!