Despre noi

De la începuturi...

Dacă ai crescut într-un mediu în care meșteșugurile și tradițiile, valorile tradiționale fac parte din viața de zi cu zi, sunt șanse mari ca să fii "infectat" pentru toată viața. Cu această moștenire, pentru mine a fost de la sine înțeles să încerc să trăiesc din creație, dar abia când am avut al treilea copil a revenit ideea de a-mi împărți timpul între muncă și creșterea copilului meu. Momentul decisiv a fost când am ales să renunț la locul meu de muncă avut anterior și am decis să continui pe drumul pasiunii mele.

...creațiile noastre sub marca Ponpaon sunt realizate cu eleganță, rafinament și atenție la detalii.

Viziunea a devenit realitate

Din fericire, mă pricep la multe meșteșuguri, însă sculptura în lemn a fost întotdeauna cea mai apropiată de inima mea și, pentru o lungă perioadă de timp, a fost modul meu de a-mi câștiga existența. Când soțul meu mi-a dăruit de Crăciun o mașină de cusut, m-am îndrăgostit de ea și mi s-a deschis o lume nouă. În 2017, după un proiect de succes depus la Startup Nation, această pasiune s-a transformat într-un vis împlinit și am pus bazele afacerii mele sub brandul Ponpaon.

Fiecare piesă are suflet și asta mă face fericită

Eram interesată de modă, atrasă de naturalețea pielii, de interconectarea diferitelor materiale și de reciclare, așa că am vrut să creez ceva care să încorporeze aceste elemente și, în același timp, să le refolosesc pentru a crea un ansamblu unic, colorat, jucăuș și elegant. Piesele care ies din mâinile mele reflectă acest lucru, fiecare piesă are suflet și asta mă face fericită.

 

Despre produsele noastre

Din 2018, atelierul nostru creează genți de umăr, borsete, rucsacuri și accesorii: portofele, huse de telefon, cercei, broșe, semne de carte și alte obiecte mici din piele, material textil și o combinație a celor două.

Reciclare

În spiritul reciclării, ne confecționăm accesoriile din deșeuri de piele ori de câte ori este posibil, astfel încât putem crea piese unicate.

Valori tradiționale

În produsele noastre sunt incorporate tapițerii, țesături și saci, unele țesute de bunicile noastre, dar care nu mai sunt folosite și astfel prind din nou viață, sub o altă formă.

Practicitate

Pe baza feedback-ului primit de la clienții noștri, putem spune că secretul aprecierii genților noastre constă în unicitatea lor, în caracterul practic, în durabilitate și în tradiționalismul transpus în moda zilelor noastre.

Alege unul dintre produsele noastre!

Când ne gândim la un păun ne gândim la încrederea în sine, eleganță, simplitate, bucuria de a trăi, veselia culorilor, demnitatea și splendoarea. Creațiile noastre sub marca Ponpaon sunt realizate în același spirit.

Secretul succesului nostru

Știu că sunt norocoasă, dar am învățat, de asemenea, că în spatele succesului trebuie să se afle o muncă asiduă. Lucrez cu entuziasm în fiecare zi și am adunat în jurul meu oameni care împărtășesc aceleași valori pentru ca împreună să ne bucurăm de fiecare obiect care iese din mâinile noastre.